Chat

Ingresa o Registrate
para poder chatear.
27 votos | Insertar o Enviar Facebook Twitter

La Generalitat Valenciana vol tancar els repetidors de TV3 imposant més multes a Acció Cultural del País Valencià

Benvolguts/es, davant d'aquesta notícia, voteu l'opció que millor la descriu:
====================================================================

NOTA DE PREMSA
EL GOVERN VALENCIÀ AMENAÇA ACCIÓ CULTURAL AMB MÉS MULTES SI NO APAGA TV3 A TOT EL PAÍS VALENCIÀ
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha rebut dues notificacions del Govern valencià en les quals es requereix a l’entitat perquè cesse les emissions de TV3 al País Valencià en el seu conjunt. Cadascun dels dos requeriments inclouen l’amenaça d’imposar una multa de 30.000 euros per si no es produeix l’esmentat cessament d’emissions (per tant, un total de 60.000 euros). Però el pitjor és que, de continuar emetent s’anirien imposen dues multes que sumarien 60.000 euros cada quinze dies d’emissió (per tant, 120.000 euros al mes) durant tant de temps com duren les emissions.
L’amenaça de multa es fonamenta en la modificació de la Llei 1/2006 de la Generalitat, del Sector Audiovisual. Aquesta modificació s’ha fet per la Llei 16/2010 de 27 de desembre de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat. Som, doncs, davant de la modificació d’una llei amb l’únic objectiu d’incrementar les multes a Acció Cultural: on s’ha vist que un Govern modifique una llei amb l’única intenció de castigar econòmicament una associació cultural sense ànim de lucre fins al punt de buscar el seu ofegament?
El termini per al compliment del requeriment s’esgotarà demà dijous 17 de febrer. Davant de la gravetat de l’amenaça, Acció Cultural del País Valencià reunirà d’urgència la seua Junta Directiva demà dijous 17 de febrer per la nit i realitzarà una roda de premsa l’endemà, divendres 18 de febrer, a les 11 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, de València) per a comunicar públicament la decisió presa.

  • Dret de cuixa ( o derecho de pernada a la valenciana).
  • Finançament d'un partit polític per les properes eleccions.
  • La solució perfecta quan no es pot manipular la informació que emet una TV.
  • La mesura d'estalvi ideal per convertir al castellà en la única llengua del País Valencià.

Destacar Votación

Comentarios

Nombre *
E-Mail (no se mostrará)

Comentario *

Ingresa el siguiente código *Squena mullada
A mi tambe m´ha costat, totes estan en relació, tristament
17-02-2011 13:18     Responder     Denunciar
Jose Manuel
M'ha costat decidir-me, perquè no sé quina opció és la més certa.
16-02-2011 13:37     Responder     Denunciar
Tu Votación es un sitio de votaciones online que permite hacer una votación en forma gratuita y compartirla con otras personas para conocer su opinión. Puedes crear una votación de texto, imágenes e incluso videos de Youtube y luego enviarla a tus amigos por e-mail, publicar la votación en Facebook o Twitter para que voten. También puedes publicar las votaciones de texto directamente en tu sitio web, myspace o blog para conseguir más votos.

2009 - 2017 © Tu Votación - Todos los derechos reservados
Política de Privacidad