Chat

Log In or Sign Up
to be able to chat.
27 votes | Insert or Enviar Facebook Twitter

La Generalitat Valenciana vol tancar els repetidors de TV3 imposant més multes a Acció Cultural del País Valencià

Benvolguts/es, davant d'aquesta notícia, voteu l'opció que millor la descriu:
====================================================================

NOTA DE PREMSA
EL GOVERN VALENCIÀ AMENAÇA ACCIÓ CULTURAL AMB MÉS MULTES SI NO APAGA TV3 A TOT EL PAÍS VALENCIÀ
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha rebut dues notificacions del Govern valencià en les quals es requereix a l’entitat perquè cesse les emissions de TV3 al País Valencià en el seu conjunt. Cadascun dels dos requeriments inclouen l’amenaça d’imposar una multa de 30.000 euros per si no es produeix l’esmentat cessament d’emissions (per tant, un total de 60.000 euros). Però el pitjor és que, de continuar emetent s’anirien imposen dues multes que sumarien 60.000 euros cada quinze dies d’emissió (per tant, 120.000 euros al mes) durant tant de temps com duren les emissions.
L’amenaça de multa es fonamenta en la modificació de la Llei 1/2006 de la Generalitat, del Sector Audiovisual. Aquesta modificació s’ha fet per la Llei 16/2010 de 27 de desembre de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat. Som, doncs, davant de la modificació d’una llei amb l’únic objectiu d’incrementar les multes a Acció Cultural: on s’ha vist que un Govern modifique una llei amb l’única intenció de castigar econòmicament una associació cultural sense ànim de lucre fins al punt de buscar el seu ofegament?
El termini per al compliment del requeriment s’esgotarà demà dijous 17 de febrer. Davant de la gravetat de l’amenaça, Acció Cultural del País Valencià reunirà d’urgència la seua Junta Directiva demà dijous 17 de febrer per la nit i realitzarà una roda de premsa l’endemà, divendres 18 de febrer, a les 11 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, de València) per a comunicar públicament la decisió presa.

  • Dret de cuixa ( o derecho de pernada a la valenciana).
  • Finançament d'un partit polític per les properes eleccions.
  • La solució perfecta quan no es pot manipular la informació que emet una TV.
  • La mesura d'estalvi ideal per convertir al castellà en la única llengua del País Valencià.

Promote Poll

Comments

Name *
E-Mail (won't be shown)

Comment *

Enter the code below *Squena mullada
A mi tambe m´ha costat, totes estan en relació, tristament
17-02-2011 13:18     Reply     Report
Jose Manuel
M'ha costat decidir-me, perquè no sé quina opció és la més certa.
16-02-2011 13:37     Reply     Report
Tu Votación is an online polls site which allows users to make a free poll and share it with other people to know their opinion. You can create a poll with texts, images or even Youtube videos and then e-mail it to your friends, post your poll in Facebook, Twitter, Digg, Delicious or Menéame. You can also publish your text polls directly in your website, myspace or blog.

2009 - 2017 © Tu Votación - All rights reserved
Privacy Policy