Chat

Ingresa o Registrate
para poder chatear.
4 votos | Insertar o Enviar Facebook Twitter

Sopar a la fresca amb el Juan i amics (Part . Ganes de anar-hi)

Al juan li va saber greu no haver pogut vindre el passat divendres, com que al final crec q marxare a Mallorca el 28 d'aquest mes en contes del 15 "jo tb estic molt loca amb aixo de les dates pq cada dos per tres o canvien" ha proposat de anar a Barcelona a fer un suparet amb els seus amics "amb 4 o 5" .
Hi ha diferents propostes, com per exemple anar a casa d'un q viu a valldoreix q te piscina, bbq, sotano amb instruments "per si ens animem o s'animen i ens toquen alguna cançoneta xD"; si no sigues possible aquest plan aniríem a casa del Juan, es un pis, o sigui q no podrem fer tant de xerinola com a casa del altre !

  • Tinc ganes de anar-hi, pero no se si podre
  • No em va faire gracia anar-hi
  • Segur que puc venir
  • Es impossible anar-hi

Destacar Votación

Comentarios

Nombre *
E-Mail (no se mostrará)

Comentario *

Ingresa el siguiente código *


Aún no hay comentarios en esta votación

Tu Votación es un sitio de votaciones online que permite hacer una votación en forma gratuita y compartirla con otras personas para conocer su opinión. Puedes crear una votación de texto, imágenes e incluso videos de Youtube y luego enviarla a tus amigos por e-mail, publicar la votación en Facebook o Twitter para que voten. También puedes publicar las votaciones de texto directamente en tu sitio web, myspace o blog para conseguir más votos.

2009 - 2017 © Tu Votación - Todos los derechos reservados
Política de Privacidad